logo
logo

SMJEŠTAJ

Trenutno raspolažemo sa 5 apartmana u dvije kuće te možemo smjestiti ukupno 24 osobe.
Smjestaj_SunsetHouse

Beach House – Nalazi se na samoj plaži, kao što joj ime i govori, udaljena svega nekoliko metara od kristalno čistog mora. Trenutno iznajmljujemo samo jedan apartman u koji je moguće smjestiti 6 osoba.

Sunset House – Da bi smo našim gostima i njihovim prijateljima pružili dodatnu uslugu smještaja kupili smo još jednu kuću sa 4 apartmana koja se nalazi 100 m udaljena od Beach House.

Budući da želimo pružiti visoku uslugu smještaja našim gostima svi naši apartmani opremljeni su klima uređajem, kućanskim aparatima, Internetom, SAT TV-om, vrtnim roštiljem te parkirnim mjestom u dvorištu.

Spremni smo ispuniti i najzatjevnije zahtjeve naših gostiju kao što su izleti na obližnje otoke izletničkim brodom, pomoć oko odlaska u NP Plitvička Jezera, dogovoriti doručak, polu-pansion ili puni pansion u obližnjIm restoranima, organizirati profesionalnu masažu u vašem smještaju te mnogo drugih stvari da bi se naš gost osjećao ugodno za vrijeme svog odmora.

Pozivamo Vas da otkijete Klenovicu, malo turističko mjesto u kojem će te doživjeti sasvim drugačiji odmor nego u velikim gradovima i resortima.

Rezervacija

Apartman 1

BEACH HOUSE

Trenutno iznajmljujemo jedan apartman površine 60 m2, koji je prikladan za 4+2 osobe te se nalazi na samoj plaži nekoliko metara od mora. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka s garniturom na razvlačenje, kuhinje, kupaonice i terase.

Više informacija

SUNSET HOUSE APARTMAN A

Površina apartmana je 44 m2, prikladan je za 2+2 osobe. Sastoji se od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, kuhinje, kupaonice i terase.

Više informacija

SUNSET HOUSE APARTMAN B

Površina apartmana je 40 m2, prikladan je za 2+2 osobe. Sastoji se od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, kuhinje, kupaonice i terase.

Više informacija

SUNSET HOUSE APARTMAN C STUDIO

Površina apartmana je 31 m2, prikladan je za 2+2 osobe. Sastoji se od spavaće sobe koja je ujedno i dnevni boravak (unutar koje se nalazi krevet za dvije osobe i garnitura na razvlačenje), kuhinje, kupaonice, balkona i terase.

Više informacija

SUNSET HOUSE APARTMAN D

Površina apartmana je 44 m2, prikladan je za 4+2 osobe. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, kuhinje, kupaonice i dva balkona.

Više informacija

Smještaj - Beach and Sunset House Klenovica